Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze werkwijze

Wij begeleiden organisaties naar verschillende bereikbaarheidsoplossingen. Van inkoop of aanbesteding tot ondersteuning en implementatie. Wij zijn objectief, transparant in het advies en ondersteunen bij de invoering van integrale bereikbaarheidsoplossingen en zorgtechnologie.

Strategie en beleid

Telecomvisie inventariseert en analyseert om tot een totaalplaatje van uw organisatie te komen. Met inzicht in de huidige situatie en uw behoeftes adviseren en begeleiden wij u naar de best passende oplossing.

Inkoopbegeleiding

Telecomvisie kan tussen de 20 en 50% besparen op de inkoop of aanbesteding van uw contracten. Met een goede businesscase begeleiden we u bij de inkoop van integrale bereikbaarheidsoplossingen.

Projectmanagement

Als logisch vervolg op het inkooptraject ondersteunt Telecomvisie u graag bij het projectmanagement. In deze rol houden wij voor u overzicht op het hele project.

Adoptie

Adoptie en draagvlak onder medewerkers is cruciaal voor een succesvolle technische implementatie. Techniek werkt immers alleen als deze op de juiste manier gebruikt wordt en medewerkers de meerwaarde ervan zien.

Detachering

Onze expertise op gebied van projectmanagement, inkoop, deals maken en contractmanagement kunnen we ook aanwenden in aanpalende ICT omgevingen. Vanuit de kern zijn we bruggenbouwers. Hierdoor zijn we interessant voor partijen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld a/i projectmanagers in een bredere ICT omgeving.

Meer weten?