Zoek
Sluit dit zoekvak.

Projectmanagement

Als logisch vervolg op het inkooptraject ondersteunt Telecomvisie u graag bij het projectmanagement. In deze rol houden wij voor u overzicht op het hele project.

Als logisch vervolg op het inkooptraject ondersteunt Telecomvisie u graag bij het projectmanagement. In deze rol houden wij voor u overzicht op het hele project. Wij schakelen wij met de diverse partijen zoals ICT-leveranciers, domotica- en zorgsysteemleveranciers, telefonieplatformleveranciers en bekabelaars. Wij bewaken ‘overall’ de kosten, doorlooptijden, risico’s en kwaliteit voor u en zorgen dat verantwoordelijkheden zijn belegd.

Omdat iedere branche verschillende wensen en behoeften heeft, is het belangrijk dat een consultant úw branche kent. Telecomvisie heeft zich de afgelopen jaren bewezen in diverse branches, zoals in de zorg, overheid, onderwijs en in de zakelijke markt.

Onze ervaren consultants ondersteunen u graag tijdelijk bij het projectmanagement. Door kennis van het hele proces kunnen onze consultants snel schakelen. Daardoor worden deadlines behaald, wordt onverwacht meerwerk vanuit de leveranciers voorkomen en wordt het project uiteindelijk succesvol opgeleverd. Daarnaast kunt u bij Telecomvisie terecht voor een second opinion.

Telecomvisie begeleidt en ontzorgt u bij onder andere:

  • de integratie van vaste- en mobiele telefonie
  • implementeren van nieuwe telefonieplatformen
  • de koppeling van het platform met ‘zaak’systemen, domotica en andere zorgsystemen
  • de integratie met uw ICT-omgeving inclusief onderlinge datanewerk (WAN)
  • het documenteren en saneren van overbodige infrastructuur
  • complexe implementaties van bijvoorbeeld call centers
  • het aanpassen van gedrag en cultuur dat nodig is bij Het Moderne Werken

 

Meer weten?