Zoek
Sluit dit zoekvak.

Strategie en beleid

Telecomvisie inventariseert en analyseert om tot een totaalplaatje van uw organisatie te komen. Met inzicht in de huidige situatie en uw behoeftes adviseren en begeleiden wij u naar de best passende oplossing.

Hoe vindt u de zorgtechnologie- of bereikbaarheidsoplossing die het beste past bij uw organisatie? Telecomvisie kan u daarbij helpen. Door de huidige situatie te inventariseren en analyseren komen wij tot een totaalplaatje van uw organisatie. Daarnaast kunnen wij door middel van bijvoorbeeld interviews of brainstormsessies de behoeften van uw medewerkers inzichtelijk maken.

Wij helpen u bij het opstellen van een visie op bereikbaarheid en/of zorgtechnologie, zodat uw organisatie beschikt over duidelijke kaders op het gebied van zorgtechnologie en/of bereikbaarheid voor de komende jaren. Met zo’n visie kan invulling gegeven worden aan onder andere een gezamenlijke werkwijze en nieuwe wet-en regelgeving (bijvoorbeeld wet zorg en dwang). Ook draagt het bij aan draagvlak onder medewerkers, omdat wij bij interviews of brainstormsessies meerdere disciplines betrekken.

Zo’n visie dient vervolgens als functioneel raamwerk voor de inkoop van de nieuwe zorgtechnologie en/of bereikbaarheidsoplossing, zodat u zeker weet dat de techniek die u inkoop past bij de wensen en eisen van de organisatie.

Meer weten?