Zoek
Sluit dit zoekvak.

Contact

“Toen ik in 2005 Telecomvisie oprichtte, kon ik niet vermoeden hoe alle communicatie mogelijkheden zich in de maatschappij zouden ontwikkelen. En hoe de Corona crisis daar een schepje bovenop zou gooien. In het verleden begeleidden we onze opdrachtgevers vooral met inkoop van telefonie voorzieningen want daarop kon veel worden bespaard. Nu zit onze rol meer in begeleiding van complexere transities van communicatie oplossingen. Ik zie dat niet iedere (technologische) vernieuwing een vooruitgang is. En niet iedereen op deze wereld wordt er even blij van. Sterker nog; nieuwe communicatie voorzieningen kunnen tot veel verstoring of andere narigheid leiden. En welkom in deze moderne tijd; we zijn zo afhankelijk geworden!

Onze projectleiders krijgen te maken met een weerbarstig transitie proces. Ten eerste moeten producten van leveranciers onderling gekoppeld worden. Dus ICT, telefonie en zorgdomotica leveranciers moeten ineens onderling samenwerken. Ten tweede heeft onze opdrachtgever de handen vol aan het eigen interne proces en dus geen tijd. En ten derde zitten gebruikers niet op een verandering te wachten. Drie keer is scheepsrecht, we kunnen de slingers ophangen!

We moeten dus een hoge mate van zelfredzaamheid hebben. En wat zijn wij nog meer? Bruggenbouwers, enthousiaste kartrekkers met overtuigingskracht, inhoudelijke kennis en advies vaardigheden. We durven ons kwetsbaar op te stellen, want in ons vak is geen plek voor ego’s. Dit alles kenmerkt ons team en samenwerkingspartners en daar ben ik heel trots op.”

Patrick Kuipers
Founder Telecomvisie

Adres

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Belt u ons dan op 088 9 950 950.

U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen of een email sturen.