Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inkoopbegeleiding

Telecomvisie kan tussen de 20 en 50% besparen op de inkoop of aanbesteding van uw contracten. Met een goede businesscase begeleiden we u bij de inkoop van integrale bereikbaarheidsoplossingen.

Telecomvisie heeft jarenlange ervaring op gebied van inkoop en Europese aanbestedingen van telecom, waarbij we regelmatig door organisaties worden ingehuurd om inkooptrajecten te begeleiden.

Vaak starten wij met het in kaart brengen van uw organisatie in een businesscase. In deze businesscase staan vooraf gestelde doelstellingen centraal. Ook eventuele opgestelde kaders of beleid nemen wij mee. Wij zullen u vervolgens adviseren over de aanpak en inhoud van de offerteaanvraag en kunnen voor uw organisatie het gehele inkooptraject, van marktconsultaties tot contractafhandeling, verzorgen. U kunt erop vertrouwen dat alle partijen hun afspraken nakomen en dat u een goed aanbod ontvangt.

Telecomvisie gebruikt voor aanbestedingen en procesinrichtingen het TCO-model: Total Cost of Ownership. In dit model zijn alle kostprijs- en kwaliteitsverhogende parameters onderdeel tijdens deze trajecten en worden vervolgens periodiek getoetst. Daarmee bespaart u dus aanzienlijk en krijgt u duidelijk inzicht in de processen en wordt de kwaliteit gewaarborgd. Uit ervaring blijkt namelijk dat een laagste prijs uit een aanbesteding niet automatisch leidt tot de laagste TCO voor uw bedrijf. Sterker nog: offertes van leveranciers blijken in de praktijk zelden de daadwerkelijke kosten weer te geven voor uw bedrijf.

 

Meer weten?