Zoek
Sluit dit zoekvak.

Adoptie

Adoptie en draagvlak onder medewerkers is cruciaal voor een succesvolle technische implementatie. Techniek werkt immers alleen als deze op de juiste manier gebruikt wordt en medewerkers de meerwaarde ervan zien.

Adoptie en draagvlak onder medewerkers is cruciaal voor een succesvolle technische implementatie. Techniek werkt immers alleen als deze op de juiste manier gebruikt wordt en medewerkers de meerwaarde daarvan inzien. Het is daarom belangrijk om uw medewerkers op tijd en op de juiste wijze mee te nemen in de plannen voor de nieuwe zorgtechnologie- en/of bereikbaarheidsoplossing.

Telecomvisie kan uw organisatie helpen bij het opstellen van adoptieplannen, communicatieberichten en handleidingen. Ook hebben wij ervaring met opleiden van ambassadeurs en/of overige medewerkers. Daarnaast kan Telecomvisie optreden als regisseur bij verandertrajecten, waarbij medewerkers het uitgangspunt zijn om de werkprocessen te verbeteren en zo in te richten dat deze optimaal afgestemd zijn met de nieuw geïmplementeerde oplossing.

Meer weten?