skip to Main Content
088 - 9 950 950 info@telecomvisie.nl
Zorgdomotica voor zorginstelling

Tijd voor verandering

Woonzorgmedewerkers die met vijf devices op zak lopen, het ECD dat niet ter plekke ingezien of bijgewerkt kan worden, zorgalarmering die niet optimaal werkt, rapportages die niet up-to-date zijn of een wachtrij bij de telefooncentrale; het zijn dagelijks terugkerende situaties in de zorg waarvan zowel medewerkers als cliënten de nadelen ondervinden. Veelal ligt de oorzaak bij het ontbreken van één totaal systeem. Door meerdere zorgdomotica systemen te integreren in één oplossing kunnen processen veel efficiënter ingericht worden en onnodig hoge kosten bespaard worden. Maar er is ook meer dienstgebonden tijd beschikbaar. Tijd voor verandering!

Alles-in-één zorgdomotica

Telecomvisie begeleidt zorginstellingen naar alles-in-één zorgdomotica. Wij geven onafhankelijk en transparant advies waarmee we u helpen om de juiste keuzes te maken en aanzienlijk te besparen op de aanbesteding of inkoop van uw contracten. Doordat wij veel ervaring hebben met implementatie van telecom-, ICT- en domoticaoplossingen weten we precies wat er in de markt speelt en waar u goed en voordelig kunt inkopen. Door slimme keuzes te maken, systemen te integreren en per device te bepalen welke apps noodzakelijk zijn, zal iedereen binnen uw zorginstelling hiervan profiteren.

Oplossingen voor: THUISZORG | GGD | GGZ | JEUGDZORG | VERPLEEGHUIZEN

Alarmsystemen

– Draadloze verpleegoproep
– Automatische verlichting bij zorgoproep

Toegangscontrole

– Digitale sleutels
– Melding bij verlaten woning

Plaatsbepaling / Dwaaldetectie

– Bewegingssensoren
– Track & trace goederen en personen

Digitale zorg

– Apps voor roostering, medicatie
en direct toegang tot het ECD

Videobewaking

– Doorlopend cameratoezicht
– Video alarm

Communicatie

– Bellen en doorschakelen
– Continue bereikbaarheid

Advies op maat

> Bewezen methode

> NEN-certificering

> Wet & regelgeving

> Stappenplan

Onze aanpak

In een periode van zes maanden tot een jaar doorlopen we een aantal stappen om tot een totaaladvies voor uw zorginstelling te komen. Hierin nemen wij uiteraard mee dat de zorgdomotica voldoet aan de NEN-certificering en alle wet- en regelgeving vanuit de AWBZ. Wij gebruiken tevens het TCO-model om u inzicht te geven in alle kostprijs- en kwaliteitsverhogende parameters, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze aanpak gaat verder dan het bepalen van een strategie. Inkoopbegeleiding, contractbeheer en projectmanagement bij implementatie kunt u ook aan ons uitbesteden.

Lees meer

Back To Top