skip to Main Content
088 - 9 950 950 info@telecomvisie.nl

Einde ISDN en meervoudig PSTN

KPN en andere aanbieders hebben na eerdere pogingen nu toch definitief vastgesteld dat per 1 september 2019 het ISDN-netwerk én het meervoudig PSTN-netwerk (analoog) uit worden gezet. Vanaf die datum zullen uw telefonie, alarm of faxverbindingen en analoge/ISDN telefooncentrale niet meer werken, u wordt dan onbereikbaar op uw bekende vaste telefoonnummers.

U heeft echter nog voldoende gelegenheid alternatieven te ontwikkelen, maar welke? Wat en hoe te kiezen uit alle aanbieders en allerlei oplossingsvarianten zoals VoIP, Cloud, hosted, on premiss, SIP. Wat is de beste strategische keuze voor uw bedrijf die aansluit bij uw visie op de toekomst?

Telecomvisie helpt u de juiste keuze te maken. Telecomvisie is geen reseller of leverancier, dus geheel onafhankelijk Dit geeft ons de mogelijkheid om zonder belangenverstrengeling een transparant advies aan u uit te brengen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring, ze hebben gewerkt voor meerdere providers, leveranciers en zijn betrokken bij diverse adviestrajecten.

We gaan graag met u in gesprek.

 

Cyril Buijing

Laatste berichten van Cyril Buijing (toon alles)

Cyril Buijing

PAYU, XAAS, collaboration, hosted voice, QoS, UC, LTE, FuP, Flat Fee, Cloud, Private Cloud, VaMO, Redundancy. Een brij aan oplossingen in de dynamische en complexe telecomwereld. Ik wil als consultant de complexe telecomstructuren simpel en toegankelijk voor u maken. Zodat u altijd gemakkelijk informatie kunt uitwisselen met klanten, prospects en collega’s. Nu en in de toekomst. Uw wens staat centraal, ik help u bij het maken van de juiste keuze. Daarbij speel ik in op nieuwe ontwikkelingen en kijk welke verschillende oplossingen er voor u zijn. U krijgt van mij een helder advies tegen de beste prijs-prestatieverhouding.

Back To Top