skip to Main Content
088 - 9 950 950 info@telecomvisie.nl

Telecomvisie inventariseert en analyseert om tot een totaalplaatje van uw organisatie te komen. Met inzicht in de huidige situatie en uw behoeftes adviseren en begeleiden wij u naar de best passende oplossing. Van inkoop of aanbesteding van telecom tot ondersteuning bij implementatie van ict-, telecom- en domoticaoplossingen.

We rekenen u graag voor wat voor uw bedrijf de beste inrichting is door middel van onderstaande businesscase.

 

Telecomvisie Businesscase Model

De businesscase levert u vaak significante besparingen op. Wij stemmen dit af met zowel de inkoopmanager, de facilitair manager, de financieel manager als de ICT-manager. Dit bespaart u tijd en het werkt efficiënt en gemakkelijk. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat u goed inzicht heeft in de functionaliteiten van uw bereikbaarheidsoplossing. Het is betrouwbaar, al uw wensen zijn meegenomen en u weet welke impact het heeft op uw bedrijfsvoering.

Uw vraag onze zorg

Vaak komen er tijdens de analyse diverse strategische vraagstukken naar voren die verder gaan dan alleen het inkoopvraagstuk. Het gaat hier dan om bereikbaarheidsvraagstukken. Hiervoor moet de techniek en middelen aanwezig zijn, maar ook het gedrag van de medewerkers is belangrijk. Telecomvisie ziet dat een hele keten van techniek, organisatie en gedrag nodig is om tot een succes te komen. Met de nodige kennis van techniek, financiële kaders en functionaliteiten kan Telecomvisie een organisatie begeleiden naar de voor uw organisatie best passende oplossing.

Objectief en transparant advies

Bij Telecomvisie kunt u rekenen op een objectief en transparant advies. Daarbij krijgt u ondersteuning bij de invoering van deze  integrale bereikbaarheidsoplossingen door experts die uw markt kennen. Daarbij heeft Telecomvisie veel contacten met diverse relevante partijen, waarbij Telecomvisie de verbindende schakel is in de samenwerking in deze trajecten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

 
Projectmanagement
Contractmanagement
Inkoopbegeleiding
Strategie en Beleid
 
Back To Top