skip to Main Content
088 - 9 950 950 info@telecomvisie.nl

Telecomvisie kan tussen de 20 en 50% besparen op de inkoop of aanbesteding van uw contracten. Met een goede businesscase begeleiden we u bij de inkoop van integrale bereikbaarheidsoplossingen.

Telecomvisie heeft jarenlange ervaring op gebied van inkoop en Europese aanbestedingen van telecom, waarbij we regelmatig door inkoopbureaus worden ingehuurd om inkooptrajecten te begeleiden. Daarnaast werken wij samen met onze partners op gebied van ICT, domotica en print- en documentmanagement. Door onze uitstekende actuele kennis van de markt weten wij welke leveranciers, resellers en distributeurs een toegevoegde waarde voor u hebben.

Advies op maat

Telecomvisie start met het in kaart brengen van uw organisatie in een businesscase. In deze businesscase staan de vooraf gestelde doelstellingen centraal. Daarmee krijgt u een op maat gemaakt advies. Dit advies wordt met uw inkoopmanager, facilitair manager, financieel manager en ICT-manager afgestemd. In combinatie met onze inkoopmethodiek bespaart u geld en tijd. Bovendien kunt u er op vertrouwen dat alle partijen hun afspraken nakomen en dat u een goed aanbod ontvangt. Dit werkt wel zo prettig en efficiënt. Omdat Telecomvisie begrijpt dat u met de huidige economische ontwikkelingen niet vast wilt zitten aan langdurige afspraken, zorgen onze consultants ervoor dat u maximale contractuele flexibiliteit behoudt. Uiteraard houden wij in ons onafhankelijke advies rekening met uw gewenste service niveau, zodat we kaders kunnen stellen aan de kwaliteit en dienstverlening van de leverancier die achteraf getoetst kunnen worden.

Total Cost of Ownership bij aanbesteding en procesinrichtingen

Telecomvisie gebruikt voor aanbestedingen en procesinrichtingen het TCO-model: Total Cost of Ownership. In dit model zijn alle kostprijs- en kwaliteitsverhogende parameters onderdeel tijdens deze trajecten en worden vervolgens periodiek getoetst. Daarmee bespaart u dus aanzienlijk en krijgt u duidelijk inzicht in de processen en wordt de kwaliteit gewaarborgd. Uit ervaring blijkt namelijk dat een laagste prijs uit een aanbesteding niet automatisch leidt tot de laagste TCO voor uw bedrijf. Sterker nog: offertes van leveranciers blijken in de praktijk zelden de daadwerkelijke kosten weer te geven voor uw bedrijf.

Meer weten over de inkoop van telecom?

Met Telecomvisie profiteert u van het beste aanbod bij de leverancier, reseller of distributeur van uw keuze tegen zeer gunstige voorwaarden. Wilt u weten welke mogelijkheden voor u interessant zijn? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

 
Projectmanagement
Contractmanagement
Inkoopbegeleiding
Strategie en Beleid
 
Back To Top