skip to Main Content
088 - 9 950 950 info@telecomvisie.nl

Contractmanagement levert bijna honderdduizend euro op

In het vorige artikel van Telecomvisie schreven wij dat organisaties enorm kunnen besparen op inkoop en met contractmanagement van Telecomvisie. De cijfers van de tweede helft van 2015 kunnen dat alleen maar bevestigen. Telecomvisie heeft alleen in dit half jaar al veel geld voor haar klanten teruggehaald. In totaal gaat het om bijna €100.000,- waarvoor leveranciers creditnota’s aan onze klanten hebben verstuurd.

Onderdeel van onze diensten is het controleren van de facturen van onze klanten. Wij kijken of de leverancier datgene nakomt wat men heeft aangeboden. In heel veel gevallen wordt er onjuist gefactureerd. Nagenoeg altijd in het nadeel van onze klanten. In de tweede helft van 2015 hebben wij veel geld voor onze klanten kunnen terughalen. Zo heeft een financiële instelling een creditnota van €15.000,- gekregen, een onderwijsinstelling eentje ter hoogte van €17.000,- en voor een zakelijke dienstverlener werd er €30.000,-. gecrediteerd. Voor diverse gemeenten samen liep het bedrag zelfs op tot €33.000,-.

Het loont zich dus echt om maandelijks de facturen gedetailleerd door te laten nemen. Naast het controleren van de facturen, zorgt Telecomvisie voor heldere analyses en overzichtelijke rapportages op basis van ons TCO-model. Alle kostprijs- en kwaliteitsverhogende parameters worden hierbij periodiek getoetst, wat vaak substantiële besparingen voor onze klanten oplevert.

Ook nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Remko ten Donkelaar

De telecomwereld is een ‘jungle’, ik hoor het diverse klanten zeggen. Maar wel een zich snel ontwikkelende en doorgroeiende jungle. In de afgelopen ruim 5,5 jaar dat ik voor Telecomvisie werk hebben wij veel klanten geholpen de weg hierin te vinden. Is een vast-mobiele integratie interessant, en zo ja, op welke wijze? Hoe zorgt u voor een integratie met uw ICT-omgeving? Hoe weet u dat u niet teveel betaalt? Op welke wijze worden uw medewerkers en uw organisatie beter bereikbaar? Ik help u graag bij het beantwoorden van deze vragen, zodat u op basis van een helder advies voor uw bedrijfstelecommunicatiesituatie, de juiste inkoop realiseert, tegen de beste prijs-prestatieverhouding. U bespaart hiermee niet alleen veel geld en tijd, maar u ontvangt via onze samenwerking ook veel gemak en zekerheid. Graag tot gauw!

Back To Top