skip to Main Content
088 - 9 950 950 info@telecomvisie.nl

Nijhof-Wassink

Nijhof-Wassink is sinds 1967 specialist in bulk transport over weg, spoor en water. Zij hebben vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Polen en Hongarije. Naast bulkvervoer is Nijhof-Wassink gespecialiseerd in tal van logistieke diensten zoals opslag en reiniging. Nijhof-Wassink is onderdeel van de Nijhof-Wassink Groep. De totale groep heeft als internationale werkgever ongeveer 1.100 medewerkers.

Vaste- en mobiele telefonie

Nijhof-Wassink is een logistieke dienstverlener en moet dus snel kunnen ‘schakelen’. De telefonieabonnementen liepen af. Daarbij kwam nog dat de huidige bereikbaarheid te wensen over liet. Telecomvisie heeft de opdracht gekregen om naast vaste- en mobiele telefonie, ook een telefonieplatform in te kopen. Bij de inkoop waren niet alleen de kosten doorslaggevend. Ook de functionaliteiten waren erg belangrijk.

Integrale aanpak

Ook in deze case bleek dat een integrale oplossing de beste oplossing voor het bedrijf was. Telecomvisie heeft bij de inkoop van vaste- en mobiele telefonie en een telefonieplatform ook het datanetwerk betrokken. Hierdoor heeft Nijhof-Wassink meer waar voor zijn geld gekregen en dat met lagere kosten dan als ze voor een decentrale, niet geïntegreerde oplossing hadden gekozen.

Optimale bereikbaarheid

Bij Nijhof-Wassink is het erg belangrijk dat vestigingen elkaar kunnen opvangen om zo optimaal bereikbaar te kunnen zijn. Daarmee kan de organisatie voldoen aan de dynamiek van hun logistieke dienstverlening. Ook moet de organisatie inspelen op het feit dat zij onafhankelijk van tijd en plaats kunnen communiceren. De gekozen techniek speelt hier volledig op in. Daarnaast is er ook een telefoonprotocol opgesteld. Dit protocol zijn afspraken over hoe en hoe snel de telefoon wordt opgenomen, maar ook de manier waarop gesprekken worden gevoerd, hoe men de eigen bereikbaarheid regelt en hoe er opvolging wordt gegeven aan een telefonisch contact. Daarmee is Nijhof-Wassink optimaal bereikbaar.

Nijhof-Wassink

Back To Top